<h2>Σχετικά με μας</h2><p>Στο χώρο μας η εμπειρία μας τόσα χρόνια, μας δίνει την δυνατότητα να δίνουμε λύσεις για κάθε χώρο, με μοναδικότητά, υπευθυνότητα και αγάπη στο ξύλο, σε τιμές ανάλογες με τη σημερινή δύσκολη κατάσταση. Η υψηλή τεχνογνωσία και η μεγάλη ποικιλία προτεινόμεν</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.dapedamosxonis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Φωτογραφίες</h2><p>Απευθυνθείτε σε μας για ξεχωριστές λύσεις στην τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή Ξύλινων Δαπέδων και Σκαλών σε προσιτές τιμές.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.dapedamosxonis.4ty.gr/more.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> Slideshow image
Previous Next
Δάπεδα καρφωτά - κολλητά - πλωτά, Επένσυδη Ενδοδαπέδιας Θέρμανσης

Δάπεδα καρφωτά - Δάπεδα κολλητά - Δάπεδα πλωτά - Ενδοδαπέδια θέρμανση

 

Τα τελευταία χρόνια μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές είναι η τοποθέτηση κολλητών δαπέδων.
Τα 
κολλητά δάπεδα είναι ο μόνος τρόπος τοποθέτησης ξύλινου δαπέδου πάνω σε ενδοδαπέδια θέρμανση, για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε και ειδική ελαστική κόλλα η οποία προσφέρει και τέλεια ηχομόνωση και θερμομόνωση. Παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες.

Το πλωτό δάπεδο χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε αίθουσες με υψηλές απαιτήσεις ηχομόνωσης, όπως στούντιο, ένας κινηματογράφος. Εφαρμόζονται εύκολα αρκεί η επιφάνεια που θα εφαρμοστούν να είναι καθαρή  από καλώδια και σωληνώσεις έτσι ώστε το υλικό διαχωρισμού να έχει μια μεγάλη και ομοιόμορφη
επαφή ανάμεσα στη πλάκα και το υπόστρωμα.

Το να τοποθετήσει κάποιος ξύλινο δάπεδο με την τεχνική του καρφώματος θα το έχει για τουλάχιστον 100 χρόνια. Αυτή την τεχνική κυρίως την χρησιμοποιεί κάποιος ο οποίος κατασκευάσει ένα νέο σπίτι ή μια νέα επαγγελματική στέγη.

Στην ενδοδαπέδια θέρμανση η διάταξη του συστήματος δεν διαφέρει με αυτή των συμβατικών συστημάτων (καυστήρας, λέβητας, κυκλοφορητής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε καύσιμο), η μόνη διαφορά τους είναι ότι οι τελικοί αποδέκτες του ζεστού νερού δεν έρχονται από σώματα καλοριφέρ αλλά από το δάπεδο.

Αναλαμβάνουμε την Κατασκευή και τη Συντήρηση Ξύλινων Δαπέδων σε Χαλκίδα, Αθήνα, Γαλαξίδι, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Μαγνησία, Σκίαθο, Σκόπελο, Αλόννησο, Ναύπλιο.


Μαντώ Μαυρογένους 2, Νέα Αρτάκη, Χαλκίδα
Τηλέφωνο: 22210 40101   -    Κινητά: 69461 41832